Bucătărie Office: About Office Furniture inseamna 20 ani de experienta in producerea de mobilier customizat, personalizat in functie de nevoile si dorintele clientilor, in variante cromatice diferite, cu materiale diversificate si de calitate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Descriere

Mobila de bucătărie Office

Mobila de bucătărie Office: About Office Furniture inseamna 20 ani de experienta in producerea de mobilier customizat, personalizat in functie de nevoile si dorintele clientilor, in variante cromatice diferite, cu materiale diversificate si de calitate.

Dorim sa oferim spatiului tau acea nota unica si personala, care sa te defineasca si care sa confere caldura si intimitate, utilitate si functionalitate a mobilierului comandat de tine si fabricat de noi cu multa grija si atentie la detalii.

Designul si functionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului pe care il producem. Echipa noastra este pregatita sa creeze si realizeze conceptul personalizat, pentru a maximiza spatiul disponibil oferind solutii moderne, avangardiste, fiabile si comode, utilizant o paleta larga de materiale de calitate oferite de catre partenerii nostri.

Livram la timp, cautam solutiile cele mai potrivite pentru punerea in practica a proiectelor realizate de designeri, cream impreuna cu acestia concepte personalizate, oferim garantii, pentru ca ne pasa si ne dorim ca toti clientii nostri sa se bucure de mobilierul comandat, cautand solutii integratoare pentru toti cei care ne devin nu doar clienti, ci si parteneri intr-un business cladit cu oameni pentru oameni.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MB-OFC
8 alte produse in aceeasi categorie:
Bucătărie Spyke Bucătărie Spyke
Bucătărie Modern
Bucătărie Project Stylle
Bucătărie Project 1
Bucătărie Project 2
Bucătărie Class
Bucătărie Classy
Bucătărie Arkhi Bucătărie Arkhi

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare