Dulapuri arhivare

Dulapuri arhivare: este binecunoscut faptul că orice companie, fie ea mare sau mică, are nevoie și de medii de depozitare/stocare fizica a documentelor. Acestea reprezintă o mare și diversă categorie de dulapuri, etajere sau comode. În proiectarea lor trebuie ținut cont de toate aspectele importante, vis-a-vis de necesarul de documente ce trebuiesc stocate, tipul acestora, volumul și greutatea lor. Mai mult de atât, neexistand o rigoare a standardelor, ci doar coordonarea lor cu greutatea și volumul, recomandăm consultarea cu specialiștii noștrii în vederea eliminării problemelor care pot apărea in timp ( curbarea plăcilor din cauza greutății documentelor, defectarea sistemelor de închidere din cauza utilizării frecvente, amplasarea incorectă în spațiul destinat, dimensionarea incorectă, etc).

În orice gamă de finisaje, nelimitați la dimensionare, posibilitate de modulare atât pe lungime cât și pe înălțime, fără restricții la grosimea materialului, dulapurile de arhivare sunt parte integrantă a activităților zilnice de birou.

Într-o varianta standard corectă, dimensiunile unei etajere simple sunt: (lățime x adâncime x înălțime) 800x350x2000mm.

Fiind o companie specializată în producție mobilă, vă putem pune la dispoziție o gamă extrem de variată de decoruri, finisaje și accesorii, și asta desigur, la preț de producător.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare