Depozitare Arhivare 

Depozitare Arhivare

Dulapuri manageriale - dulapuri pentru depozitare - casetiere birou - casetiere cu sertar metalic - roll box birou - dulapuri biblioraft - dulapuri mobilier

În această categorie veți găsi sisteme de depozitare - arhivare office ce vor acoperi necesitățile firești pentru orice tip de companie. Acestea se produc într-o varietate mare de modele și pot avea forme variate, funcție de topografiile spațiului destinat. Au un design specific pentru activitatea de office și o funcționalitate extinsă, față de sistemele similare destinate echipării biroului de acasă.

În fiecare companie există necesitatea unui spațiu pentru depozitare, cum ar fi: dulapuri biblioraft, dulapuri pentru haine, dulapuri cu uși de sticlă sau dulapuri cu uși pline, roll box-uri, etc.

 • Rollbox birou
  Rollbox birou

  Rollbox birou: Rollbox-urile sunt accesorii perfecte pentru birou. Foarte utile pentru depozitarea diverselor obiecte necesare în activitatea zilnică de la birou. Fiind prevăzute cu role, acest dulăpioare compacte pot fi ascunse foarte ușor după un dulap sau sub birou ferindu-l astfel de priviri indiscrete sau de tentațiile oferite de curiozitate. Mobilitatea acestora este dată de rotilele pe care se poate deplasa în orice direcție ușurându-le astfel manevrabilitatea. Rotilele pot fi cu sau fără blocare. Top-ul rollbox-ului poate fi tapițat servind la nevoie si pe post de taburet mobil. Închiderea lor se poate realiza cu yalle sau cu închidere centralizată (dintr-o singură cheie se inchid toate sertarele). Glisarea sertarelor se face pe glisiere metalice prevazute cu role pe rulment (Hafele, Blum, Hettich, Grass, FGV, etc ). Acordăm maximă importanță tipului de glisiera folosit, oferind astfel certitudinea unei anduranțe sporite în timp. Mânerele sertarelor pot fi vizibile sau îngropate în grosimea materialului sertarului.
  Dimensiunile standard sunt 450x450x550mm (h).
  Rollbox-urile de birou pot fi xecutate în orice dimensiune si în orice variante de culoare sau decor. Sperăm să găsiți ce vă place...

 • Dulapuri arhivare
  Dulapuri arhivare

  Dulapuri arhivare: este binecunoscut faptul că orice companie, fie ea mare sau mică, are nevoie și de medii de depozitare/stocare fizica a documentelor. Acestea reprezintă o mare și diversă categorie de dulapuri, etajere sau comode. În proiectarea lor trebuie ținut cont de toate aspectele importante, vis-a-vis de necesarul de documente ce trebuiesc stocate, tipul acestora, volumul și greutatea lor. Mai mult de atât, neexistand o rigoare a standardelor, ci doar coordonarea lor cu greutatea și volumul, recomandăm consultarea cu specialiștii noștrii în vederea eliminării problemelor care pot apărea in timp ( curbarea plăcilor din cauza greutății documentelor, defectarea sistemelor de închidere din cauza utilizării frecvente, amplasarea incorectă în spațiul destinat, dimensionarea incorectă, etc).

  În orice gamă de finisaje, nelimitați la dimensionare, posibilitate de modulare atât pe lungime cât și pe înălțime, fără restricții la grosimea materialului, dulapurile de arhivare sunt parte integrantă a activităților zilnice de birou.

  Într-o varianta standard corectă, dimensiunile unei etajere simple sunt: (lățime x adâncime x înălțime) 800x350x2000mm.

  Fiind o companie specializată în producție mobilă, vă putem pune la dispoziție o gamă extrem de variată de decoruri, finisaje și accesorii, și asta desigur, la preț de producător.

 • Dulapuri multifuncționale
  Dulapuri...

  Dulapuri multifuncționale: în categoria dulapurilor multifuncționale, diversitatea produselor este limitată doar de imaginație. Pot fi dulapuri multifuncționale cu uși, fără usi, suspendate sau pe podea, cu uși glisante, cu uși de sticla, joase sau înalte, fără restricții pe lungime, profunzime sau inălțime, fără restricții de culoare sau de calitate a materialului, din PAL, mdf, HPL, sticlă, compozit, euroligt, lemn, etc. La proiectare, trebuie ținut cont, desigur, de natura obiectelor ce vor fi adăpostite de aceste dulapuri multifuncționale: bibliorafturi, documente curente, mostrare, echipamente ușoare, etc. 

  Fiind o companie de producție mobilă, avem consultanți care vă pot ajuta în proiectul pe care îl aveti, oferindu-vă sfaturi pentru amplasarea lor corectă, utilitatea lor, anduranța lor în timp și, nu în ultimul rând aspectul lor. Varietatea mare de finisaje pe care constant le avem la dispoziție, vor oferi proiectului dumneavoastră unicitatea și personalitatea de care aveți nevoie în reprezentarea corectă a imaginii dorite în fața clienților sau vizitatorilor.

Afișate 1 - 8 din 8
Afișate 1 - 8 din 8

Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...