Mobilier recepție

Mobilierul pentru recepție este primul cu care intră în contact orice vizitator, deci reprezintă ”cartea de vizită” a oricărui sediu de firmă. În consecință, designul și proiectarea acesteia trebuie atent găndite astfel încât să creeze o imagine cât mai bună pentru companie. Este recomandat ca mobilierul pentru recepție să fie făcut la comandă respectând destinația spațiului în care este amplasat precum și un standard ridicat de functionalitate.
Recepția este de cele mai multe ori creată special pentru fiecare companie și de aceea se dorește a fi mai mult decât un simpu element de mobilier ci un întreg concept care să sublinieze tipul de business asociat companiei. Calitatea materialelor și finisajelor trebuie să fie una superioară indiferent ca optați pentru PAL, MDF, sticla, dibond, HPL, furnir sau lemn masiv, iar accesoriile utilizate, întotdeauna de cea mai bună calitate.
Dispunerea mobilierului pentru recepție poate fi în linie dreaptă, în forma de U, L, semicerc sau chiar circular, acolo unde topografia spațiului o impune și, trebuie să acopere spațiu suficient și eficient distribuit pentru cei care lucreaza acolo și facilitățile tehnologice necesare lucrului.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare