Masă meeting Accademia Office: masa de meeting este confecționată din MDF pe structură metalică, în stil modern, simplist. Cadrul picioarelor, acoperite cu un decor lemn, aduce mesei un plus de eleganță, iar secțiunea generoasă a acestora inpiră stabilitate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Produse asociate
Descriere

Masă meeting Accademia Office

Masă meeting Accademia Office: masa de meeting este confecționată din MDF pe structură metalică, în stil modern, simplist. Secțiunea picioarelor, acoperite cu un decor lemn, aduce mesei un plus de eleganță, iar secțiunea generoasă a acestora inpiră stabilitate. Dimensionarea se face la cerere, in functie de numarul de persoane participante.

Combinația culorilor asigură un aspect elegant, masiv. Blatul este confecționat tot din MDF, cu structură mată, soft touch, ce oferă la pipăit o senzație de catifea. Desigur, blatul poate fi realizat din orice alt material cu orice alt decor ce poate fi integrat în ansamblul mobilierului deja existent.

Ca realizare, orice combinație de culori asociative sau contrastante, se pot intersecta în designul acestei mese. Părțile metalice vizibile sunt albe astfel încât, pentru a minimiza impactul vizual al acestora, se recomandă placarea interioară a picioarelor cu culori uni, deschise. Pentru blat, nu se recomandă MDF-ul high gloss datorită predispoziției acestuia la zgâriere sau gradului mai complex de întreținere a suprafeței. Dacă totuși se dorește un blat cu suprafața lucioasă, atunci un panou MDF acoperit acrilic este o soluție mai eficientă ca rezistență la zgâriere dar totuși, la fel de pretențioasă la întreținere.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MMT-MDA-01
16 alte produse in aceeasi categorie:
Masa meeting LARUS Masa meeting LARUS
Masa meeting IMPULS Masa meeting IMPULS
Masă meeting Stabilis Office
Masa Meeting STRIPE Masa Meeting STRIPE
Masa consiliu Padova
Masa meeting STATUS Masa meeting STATUS
Masa meeting NOVA - WOOD Masa meeting NOVA - WOOD
Masa meeting LANCE Masa meeting LANCE
Masa meeting ONO Masa meeting ONO
Masa meeting ARCHIMEDE Masa meeting ARCHIMEDE
Masa meeting TACK Masa meeting TACK
Masa meeting SEGNO
Masa meeting ARKITEK Masa meeting ARKITEK
Masa meeting LITHOS Masa meeting LITHOS
Masa consiliu Arafa
Masa Meeting NOTE Masa Meeting NOTE

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare