Masă consiliu Padova: masa de consiliu asigură dispunerea comodă a 8-10 participanți. Este confecționată integral din pal melaminat decor Cireș american. Masa de consiliu poate fi demontată în vederea mutării. Dimensiuni: 2500mm x 1200mm x 750mm H.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Produse asociate
Descriere

Masă consiliu Padova

Masă consiliu Padova: masa de consiliu asigură dispunerea comodă a 8-10 participanți. Este confecționată integral din pal melaminat decor Cireș american. Masa de consiliu poate fi demontată în vederea mutării.

Oferta noastră pentru mesele de consiliu este flexibilă prin faptul că, la comandă, puteți alege dintr-un număr mare de opțiuni privind culorile, decorurile, numărul de locuri, forma finală și finisaje. Mesele de consiliu realizate la comandă au linii rafinate și pot fi utilizate în orice spațiu rezidă. Prețurile mobilei la comandă variază în funcție de materialele și accesoriile utilizate însă oricum, fiind designeri și producători de mobilier, sunt cele mai mici. Proiectele realizate de noi sunt unicat sau de serie mică și cu siguranță se vor încadra în bugetul propus pentru achiziție.

Pentru a vă oferi exact ceeace doriți, extindem conceptul de mobilă la comandă prin redesenarea unor modele care v-au plăcut și a căror imagini pot fi trimise simplu prin e-mail. Pornind de la acele imagini, precum și cunoscând așteptările dumneavoastră referitoare la produsul finit, vom realiza elementele de mobilier dorite, fie în completarea mobilierului existent, prin păstrarea liniilor, fie pentru echiparea spațiilor noi de birouri.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MCP-MOW-01

Fisa tehnica

Stil
Modern
Înălțime (mm)
750mm
Lățime (mm)
1800mm
Adâncime (mm)
4200mm
Greutate
108Kg
16 alte produse in aceeasi categorie:
Masa meeting STATUS Masa meeting STATUS
Masa meeting OGI Masa meeting OGI
Masa meeting OGI A Masa meeting OGI A
Masa consiliu Missouri
Masa meeting LITHOS Masa meeting LITHOS
Masa Meeting RUNNER Masa Meeting RUNNER
Masa meeting BLADE Masa meeting BLADE
Masa meeting MITO Masa meeting MITO
Masa Meeting BISTRODERN Masa Meeting BISTRODERN
Masa meeting NOVA - WOOD Masa meeting NOVA - WOOD
Masa meeting TACK Masa meeting TACK
Masa meeting Plex Masa meeting Plex
Masa consiliu Eurolight MCP-ELD
Masa meeting PLANA Masa meeting PLANA
Masa meeting LEMN Masa meeting LEMN

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare