Dulap arhivare depozitare 2 uși batante

AD-2UR

00094

Nou

Disponibilitate: Acest produs se execută numai la comandă în decorul și dimensiunile dorite

Dulap arhivare depozitare 2 uși batante: dulap de arhivare sau depozitare, necesar in orice companie. Dimensionarea se face conform cerintelor dumneavoastra, iar compartimentarea acestui dulap, se face in functie de ce anume se depoziteaza in el. Modularea standard recomandata este de latime nu mai mare 800mm pentru un segment de doua usi.

Detalii..

 
Descriere

Dulap arhivare depozitare 2 uși rabatante: Conceptul de "mobilier la comanda" sau " custom made", va ofera posibilitati nenumarate de executie a mobilierul de depozitare sau arhivare. Nu exista restrictii de finisaje sau culori, nu exista restrictii de dimensionare ci, dimpotriva, va ofera posibilitatea utilizarii eficiente si la maxim a spatiilor alocate depozitarii.

Dimensiunile dulapurilor prezentate în imagini sunt: Înălțime: 2000mm; Lățime: 800mm; Adâncime: 350mm. În cazul unor comenzi, dimensiunile finale vor fi stabilite în funcție de necesitățile dumneavoastră. De asemenea, pot fi prevăzute cu accesorii din orice clase: low cost, clase medii sau de top.

Tipul de material folosit este de regula mfc ( pal melaminat ) , pe care vi-l puteti alege intr-o gama inepuizabila de finisaje. Dulapurile de arhivare se pot executa cu usi normale ( batante ). Pot fi prevazute cu incuietori ( yalle ), pot avea usi din sticla, pot fi incastrate in nisele existente in spatiul dumneavoastra, pot avea sertare pentru depozitare papetarie, pe scurt: pot fii exact asa cum aveti nevoie in activitatea dumneavoastra.

2 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR