Fotoliu STAND-BY: fotoliu asteptare-vizitatori, fotoliu cu spatar jos sau spatar inalt, sezut, spatar si brate din spuma poliuretan consolidata la rece care isi pastreaza densitatea, tapitate cu material ...

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Produse asociate
Descriere

Fotoliu STAND-BY

Fotoliu STAND-BY: fotoliu asteptare-vizitatori, fotoliu cu spatar jos sau spatar inalt, sezut, spatar si brate din spuma poliuretan consolidata la rece care isi pastreaza densitatea, tapitate cu material textil, piele ecologica sau piele naturala, finisaje diverse culori picioare metalice, albe, negre sau cromate, terminatii protectie pardoseala.

Stand-By este un fotoliu care se remarcă prin estetică, se pretează pentru locuri „open space” oferind un spațiu în care se poate face schimb de informații, apela pe cineva, pregăti documente în liniște și confidențialitate absolută. Estetica și funcționalitatea, odată cu adăugarea panourilor laterale și din spate, se schimbă complet: dintr-un fotoliu tradițional de așteptare și contract, devine un loc protejat de panouri izolate fonic acoperite cu țesătură coordonată, pentru o muncă mai retrasă și o mai mare intimitate.

Fotoliul este disponibil cu un singur loc, construit din cadru tubular din oțel cu 4 picioare, cu finisaj cromat sau vopsit în alb sau negru. Structura interioara a sezutului, spatarului si cotierelor este realizata cu panouri din placaj. Captuseala este din poliuretan flexibil iar tapiteria din stofa poate fi simpla sau cu o combinatie de doua culori. O foaie de spumă cu memorie este adăugată la căptușeala fotoliului pentru a crește confortul. Panourile laterale și din spate pot fi atașate fotoliului pentru a crea spații izolate cu protecție acustică și vizuală excelentă. Panourile din rasina poliuretanica spumata la rece au o structura interioara autoportanta din otel, acoperita cu o captuseala subtire, acoperita cu stofa. este disponibil accesoriul suport document din tabla curbata, vopsita in alb sau negru.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
FZ-FOSB
16 alte produse in aceeasi categorie:
Canapea DEEP-ONE Canapea DEEP-ONE
Fotoliu ROUND Fotoliu ROUND
Canapea Kaiva Canapea Kaiva
Fotoliu THRONE Fotoliu THRONE
Masute cafea SMART Masute cafea SMART
Canapea si fotoliu VANCOUVER Canapea si fotoliu VANCOUVER
Canapea RADAR Canapea RADAR
Canapea modulara FEDRA Canapea modulara FEDRA
Canapea si fotoliu DEM Canapea si fotoliu DEM
Canapea BEAM Canapea BEAM
Fotoliu ROUND PRIVATE Fotoliu ROUND PRIVATE
Canapea gama Twist and Sit Canapea gama Twist and Sit
Canapea modulara HEXA Canapea modulara HEXA
Canapea si fotoliu SOFT BOX Canapea si fotoliu SOFT BOX
Canapea SOFT Canapea SOFT
Canapea si fotoliu MY TURN Canapea si fotoliu MY TURN

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare