Birou operational reglabil pe inaltime B-ACTIVE: birou reglabil electric pe inaltime, cu 2 motoare, blat din MFC cu grosime 25mm, cant ABS de 2mm, finisaj diverse culori, Lungime 120cm, 140cm sau 160cm - Latime 70cm sau 80cm - Inaltime reglabila de la 65cm pana la 130cm, piciorare telescopice cu 3 secvente, terminatii reglare planeitate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Descriere

Birou operational reglabil pe inaltime B-ACTIVE

Birou operational reglabil pe inaltime B-ACTIVE: birou reglabil electric pe inaltime, cu 2 motoare, blat din MFC cu grosime 25mm, cant ABS de 2mm, finisaj diverse culori, Lungime 120cm, 140cm sau 160cm - Latime 70cm sau 80cm - Inaltime reglabila de la 65cm pana la 130cm, piciorare telescopice cu 3 secvente, terminatii reglare planeitate.

Bucurați-vă de mai multă libertate, activitate fizică și productivitate!

Puteți rămâne confortabil chiar dacă petreceți ore lungi la birou. Cu B-ACTIVE, vă puteți menține cu ușurință activ fizic la locul de muncă și vă puteți schimba poziția de lucru din șezut la în picioare sau invers. Acest lucru nu numai că vă susține bunăstarea fizică, dar vă crește și productivitatea.

B-ACTIVE este un birou electric practic, reglabil pe înălțime, care reprezintă ergonomie și calitate, care este acum și mai accesibil clienților. Este o soluție optimă care ajută la crearea unui mediu de lucru modern, care are un impact pozitiv asupra bunăstării angajaților.

Ajută la atingerea obiectivelor individuale și de echipă

Birourile B-ACTIVE sunt perfecte pentru crearea de spații de lucru individuale și de colaborare. Caracteristicile structurale ale biroului vă permit să plasați convenabil două birouri unul lângă altul. Biroul B-ACTIVE este dimensionat optim și, astfel, vă permite să vă utilizați eficient spațiul de lucru amenajând mai multe birouri. Un spațiu de lucru colaborativ oferă angajaților o modalitate sigură de a interacționa și, în același timp, le permite să își ajusteze și să-și adapteze birourile la nevoile lor individuale.

Design ușor de adaptat

B-ACTIVE oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă mențineți activ fizic, confortabil și productiv în timp ce vă aflați în spațiul de lucru. Datorită designului său ușor, biroul este ușor de transportat și poate fi mutat cu ușurință dintr-o parte a biroului în alta. Cu designul său compact și formele tradiționale, biroul B-ACTIVE poate fi adaptat cu ușurință pentru o serie de tipuri și dimensiuni diferite de loc de muncă, indiferent dacă este un birou, acasă sau orice alt loc de muncă. Creați stilul și atmosfera dorite la locul de muncă potrivind culoarea picioarelor biroului cu culoarea desktopului.

Înălțimea ideală a biroului

Cu intervalul său larg de reglare a înălțimii (705-1175 mm), biroul B-ACTIVE va permite angajaților să ajusteze cu ușurință înălțimea biroului pentru a se potrivi înălțimii lor. Cea mai bună înălțime a biroului este diferită pentru fiecare utilizator. Puteți regla cu ușurință înălțimea biroului prin apăsarea unui buton. Funcția de memorie permite utilizatorilor să salveze două preferințe pentru înălțimea biroului pentru un plus de confort.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
NB-BORIBA
16 alte produse in aceeasi categorie:
Birou operational COMPACT DRIVE reglabil pe inaltime Birou operational COMPACT DRIVE reglabil pe inaltime
Birou operational TALENT Birou operational TALENT
Birou operational VITAL Birou operational VITAL
Birou operational QUARK-1 picioare metalice 1200x600mm Birou operational QUARK-1 picioare metalice 1200x600mm
Birou operational MOBI-Q1 picioare metalice blat din PAL 1200x600mm Birou operational MOBI-Q1 picioare metalice blat din PAL 1200x600mm
Birou operational Corado, picioare metalice
Birou operational AIR Birou operational AIR
Birou operational LANCE Birou operational LANCE
Birou operational reglabil pe inaltime OGI ONE Birou operational reglabil pe inaltime OGI ONE
Birou operational Nirvana Birou operațional Nirvana
Birou operational OGI DRIVE reglabil pe inaltime Birou operational OGI DRIVE reglabil pe inaltime
Birou operational LEVITATE Birou operational LEVITATE
Masa pliabila pe structura metalica Masa pliabila pe structura metalica
Birou operational reglabil pe inaltime MOTION Birou operational reglabil pe inaltime MOTION

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare