Stații de lucru Open space Call Center

BOS-SCC-1

00050

Nou

Disponibilitate: Acest produs se execută numai la comandă în decorul și dimensiunile dorite

Stații de lucru Open space Call Center: operationale, eficiente si, nu in ultimul rand accesorizate la cerere. Acest tip de ansamblu de birouri, nu depinde decat de spatiul alocat acestor tipuri de operatiuni office.

Detalii..

 
Descriere

Stații de lucru Open space Call Center: statiile de lucru se diferentiaza de celelalte tipuri de birouri prin faptul ca sunt simple si asigura spatiu de lucru unui numar mare de operatori, asa cum acestia exista in segmentul " call center". Asta nu inseamna ca acestea nu pot fi personalizate la cerere ( dimensionare, amplasament, pozitionare intr-un spatiu atipic, accesorizare ).

Tipul de material necesar acestor spatii de lucru call center, este cel mai low cost si anume mfc ( pal melaminat pe ambele fete ), material pe care il puteti alege dintr-o mare varietate de culori si finisaje. Accesorizarea acestora se poate face cu panouri divizoare, cable management, polite mobile pentru utilizarea tastaturii. Totusi, recomandarea noastra este sa folositi material de grosime minima de 25mm.

4 alte produse în aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR