Scaun de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON

FUL-GY-54-GY-T

00007

Nou

Scaun de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON FUL-GY-54-GY-T: scanunul este un scaun de birou, acoperit cu tapiserie textilă, mobil realizat pentru un plus de rafinament și eleganță, impunându-se prin design-ul robust, de notă modernă. Acest scaun de birou a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă.

Detalii..

681,60 lei(fără TVA)

- +

 
Descriere

Scaun de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON FUL-GY-54-GY-T

Scaun de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON FUL-GY-54-GY-T: scanunul este un scaun de birou, acoperit cu tapiserie textilă, mobil realizat pentru un plus de rafinament și eleganță, impunându-se prin design-ul robust, de notă modernă. Acest scaun de birou a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă. Tapisat cu material textil de culoare gri închis, de calitate superioară, scaunul de birou rotativ are baza în stea cu 5 brațe din material plastic dur, cotierele cu partea activă din burete de mare densitate, moale. Spătarul și șezutul sunt umplute cu burete de înaltă densitate poliuretanic, efectul vizual fiind unul impunător. Scaunul de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON FUL-GY-54-GY-T este echipat cu un cilindru pneumatic clasa 4, ce permite ridicarea sau coborârea ansamblului șezut-spătar, în funcție de preferințele dumneavoastră, si un mecanism de balans care vă oferă un confort sporit. Datorită mecanismului Multi-block cu care este dotat acest scaun, înăltimea și poziția șezutului pot fi ajustate. Scaunul de birou rotativ, ergonomic, pivotant FULTON FUL-GY-54-GY-T este una din opțiunile perfecte dacă doriți să vă desfășurați activitatea într-un mod confortabil, impresionând prin design-ul modern.

Caracteristici scaun de birou rotativ, ergonomic, FULTON FUL-GY-54-GY-T:

  • Scaun confortabil capitonat material textil rezistent la fricțiune;
  • Culoare tapițerie: gri închis;
  • Spătarul este casetat cu carcasă de material plastic (PVC) de culoare gri deschis, identică cu cea a brațelor cotierelor;
  • Bază din material plastic dur, cu 5 rotile silențioase asigură stabilitate ridicată, de culoare gri deschis;
  • Mecanism gas lift clasa 4 pentru reglaj fin pe înăltime;
  • Funcție anti-șoc: această facilitate protejează spatele utilizatorului la așezarea bruscă pe scaun;
  • Cotiere cu suprafața activă din burete poliuretanic, confecționate din material plastic, fixe;
  • tetieră: fixă.

Dimensiuni scaun de birou:

Scaun de birou rotativ, ergonomic FULTON FUL-GY-54-GY-T - dimensiuni

Principii de bază în alegerea scaunului

Alegerea scaunului adecvat este un pas important în prevenirea problemelor de sănătate. Mai multe concepte de bază ar trebui luate în considerare:
•    scaunul ar trebui să fie ales special pentru utilizatorul său, astfel încat să fie profilat în acord cu anatomia trupului său. Acelasi model de scaun poate cauza multiple dureri altui utilizator;
•    înăltimea optimă a șezutului este de aproximativ un sfert din înălțimea utilizatorului;
•    nu există un singur model de scaun pentru toate activitățile. De exemplu, stomatologii necesită un scaun diferit decât un operator pe calculator.
•    luați în considerare costurile de întreținere și reparații. Un produs cu garanție ar fi mult mai convenabil.

Un scaun bine conceput permite utilizatorului să stea într-o poziție echilibrată, de balans. Achiziționarea unui scaun ergonomic este un start bun, dar aceasta nu garantează avantajele asteptate. Rețineți că scaunul este doar una dintre componentele în proiectarea unui birou. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Cu toate acestea nu exista nicio garanție că acestea se vor potrivi fiecărui utilizator în parte. De exemplu, un scaun poate fi prea înalt și brațele prea depărtate pentru o persoană scundă. În plus, este probabil ca scaunele să nu poată îndeplini toate sarcinile de la birou. Un scaun devine ergonomic atunci cand se potrivește în mod special cu dimensiunile utilizatorului său și îndeplinește toate functiile.
Este posibilă găsirea unui astfel de scaun de birou ergonomic, deși misiunea poate fi una dificilă.

 
Detalii tehnice
Culoarenegru

30 alte produse în aceeași categorie:

Cod: 5600-SETT ID: 00015

Scaun directorial ergonomic 5600 SETT

915,97 lei
Cod: OMN-PHD ID: 00016

Scaun ergonomic rotativ 1850 OMNIA PHD

1 315,13 lei
Cod: FBCAT ID: 00020

Fotoliu managerial Catedral

3 261,67 lei
Cod: FSAL-01M ID: 00024

Fotoliu Alexander

4 112,00 lei
Cod: FSBI-01M ID: 00025

Fotoliu Birmingham static, piele maro

3 209,00 lei
Cod: FOBI-01M ID: 00026

Fotoliu office Birmingham, piele maro

2 931,67 lei
Cod: INQA-01M ID: 00028

Scaun fix Quadrant, tapițerie din piele

1 434,17 lei 1 906,67 lei -472,50 lei
Cod: BOND-W ID: 00096

Scaun ergonomic de birou BOND WHITE

1 151,26 lei
Cod: UM-P069 ID: 00099

Scaun ergonomic FULKRUM

1 299,00 lei

Vizualizate recent

Cod QR