Scaun directorial pivotant Comodus negru

Q-077N

00006

Nou

Disponibilitate: În stoc

Scaun directorial pivotant Comodus negru: scanunul este de fapt un adevărat fotoliu de birou, mobil realizat pentru un plus de rafinament și eleganță, impunându-se prin design-ul robust, de notă clasică, sobră. Acest scaun directorial a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă.

Detalii..

945,00 lei(TVA inclus)

- +

 
Descriere

Scaun directorial pivotant Comodus negru

Scaun directorial pivotant Comodus negru: scanunul este de fapt un adevarat fotoliu de birou, mobil realizat pentru un plus de rafinament și eleganță, impunându-se prin design-ul robust, de notă clasică, sobră. Acest scaun directorial a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă. Realizat din piele ecologică neagră, de calitate superioară, scaunul directorial Comodus are baza în stea cu 5 brațe din siluminiu lustruite, cotierele din același material, tapițerie la culoare din piele ecologică, umplută cu burete gros, efectul vizual fiind unul impunător.  Scaunul directorial pivotant Comodus este echipat cu un cilindru pneumatic ce permite ridicarea sau coborârea ansamblului șezut-spătar, în funcție de preferințele dumneavoastră, si un mecanism de balans care vă oferă un confort sporit. Datorită mecanismului Multi-block cu care este dotat acest scaun, înăltimea și poziția șezutului pot fi ajustate. Acest lucru se realizează prin intermediul celor 2 pârghii cu care este dotat acest model de scaun. Scaunul sau fotoliul directorial pivotant Comodus este alegerea perfectă dacă doriți să vă desfășurați activitatea într-un mod confortabil, impresionând prin design-ul modern.

Caracteristici scaun directorial pivotant Comodus

 • Scaun confortabil capitonat cu piele ecologică
 • Culoare tapițerie: negru
 • Bază din siluminiu turnat, lustruit, cu 5 rotile asigură stabilitate ridicată
 • Mecanism gas lift pentru reglaj înăltime
 • Brate capitonate cu material piele ecologică

Dimensiuni scaun de birou:

 • Lățime spatar: 62 cm
 • Adâncime sezut:  47  cm
 • Înălțime scaun: 108 - 116 cm  
 • Înălțime șezut: 47 - 55cm
 • Greutate maxima suportata: 110 kg
 • Scaunul este disponibil în nuanțe negru/maro/gri, și are o garanție de 2 ani.

Principii de bază în alegerea scaunului

Alegerea scaunului adecvat este un pas important în prevenirea problemelor de sănătate. Mai multe concepte de bază ar trebui luate în considerare:
•    scaunul ar trebui să fie ales special pentru utilizatorul său, astfel încat să fie profilat în acord cu anatomia trupului său. Acelasi model de scaun poate cauza multiple dureri altui utilizator;
•    înăltimea optimă a șezutului este de aproximativ un sfert din înălțimea utilizatorului;
•    nu există un singur model de scaun pentru toate activitățile. De exemplu, stomatologii necesită un scaun diferit decât un operator pe calculator.
•    luați în considerare costurile de întreținere și reparații. Un produs cu garanție ar fi mult mai convenabil.

Un scaun bine conceput permite utilizatorului să stea într-o poziție echilibrată, de balans. Achiziționarea unui scaun ergonomic este un start bun, dar aceasta nu garantează avantajele asteptate. Rețineți că scaunul este doar una dintre componentele în proiectarea unui birou. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Cu toate acestea nu exista nicio garanție că acestea se vor potrivi fiecărui utilizator în parte. De exemplu, un scaun poate fi prea înalt și brațele prea depărtate pentru o persoană scundă. În plus, este probabil ca scaunele să nu poată îndeplini toate sarcinile de la birou. Un scaun devine ergonomic atunci cand se potrivește în mod special cu dimensiunile utilizatorului său și îndeplinește toate functiile.
Este posibilă găsirea unui astfel de scaun de birou ergonomic, deși misiunea poate fi una dificilă.

18 alte produse în aceeași categorie:

Cod: A-35998-VC ID: 00005

Scaun de birou Comfort - antracit

830,33 lei
Cod: A-35999-VC ID: 00008

Scaun de birou Comfort - gri

830,33 lei
Cod: FOBI-01M ID: 00026

Fotoliu office Birmingham, piele maro

3 518,00 lei
Cod: INQA-01M ID: 00028

Scaun fix Quadrant, tapițerie din piele

1 725,73 lei 2 288,00 lei -562,27 lei
Cod: FBCAT ID: 00020

Fotoliu managerial Catedral

3 914,00 lei

Vizualizate recent

Cod QR