Scaun de birou Comfort - antracit

A-35998-VC

00005

Nou

Disponibilitate: În stoc

Scaun de birou Comfort - antracit este potrivit atât pentru biroul de la serviciu cât și pentru biroul de acasă, fiind un scaun confortabil ce satisface cerințele majorității utilizatorilor.  Designul scaunului urmăreste linia corpului, fiind capitonat cu perne moi, și acoperit pe interior cu tapițerie textilă pentru a elimina discomfortul încălzirii exagerate creată de șederile îndelungate.

Detalii..

830,33 lei(TVA inclus)

830,33 lei pe buc.

- +

 
Descriere

Scaun de birou Comfort - antracit

Scaun de birou Comfort - antracit este potrivit atât pentru biroul de la serviciu cât și pentru biroul de acasă, fiind un scaun confortabil ce satisface cerințele majorității utilizatorilor.  Designul scaunului urmăreste linia corpului, fiind capitonat cu perne moi, și acoperit pe interior cu tapițerie textilă pentru a elimina discomfortul încălzirii exagerate creată de șederile îndelungate. Exteriorul este capitonat cu piele ecologică pentru aspect și protecție. Brațele moi ale scaunului Comfort îl fac perfect pentru persoanele cu copii, pentru mame sau pentru cei ce vor să se răsfețe. Baza din oțel cromat este rezistentă, ceea ce conduce la viață îndelungată a scaunului. Balansul și înclinarea de care dispune acest scaun pe rotile sunt funcțiile ce vă vor ajuta să suportați șederile mai lungi, asigurând o mișcare permanentă a coloanei pentru în vederea evitărilor deformării sau durerii coloanei vertebrale.

Caracteristici scaun de birou Comfort antracit

  • Scaun confortabil capitonat cu material textil
  • Bază din oțel cromat, cu 5 rotile asigură stabilitate ridicată
  • Mecanism gas lift pentru reglaj înăltime
  • Brate capitonate cu material textil/piele ecologică

Dimensiuni scaun de birou:

  • Lățime spatar: 64 cm
  • Adâncime sezut:  64  cm
  • Înălțime scaun: 93 - 101 cm  
  • Greutate maxima suportata: 110 kg
  • Scaunul este disponibil în nuanțe antracit/gri, și are o garanție de 2 ani.

Principii de bază în alegerea scaunului

Alegerea scaunului adecvat este un pas important în prevenirea problemelor de sănătate. Mai multe concepte de bază ar trebui luate în considerare:
•    scaunul ar trebui să fie ales special pentru utilizatorul său, astfel încat să fie profilat în acord cu anatomia trupului său. Acelasi model de scaun poate cauza multiple dureri altui utilizator;
•    înăltimea optimă a șezutului este de aproximativ un sfert din înălțimea utilizatorului;
•    nu există un singur model de scaun pentru toate activitățile. De exemplu, stomatologii necesită un scaun diferit decât un operator pe calculator.
•    luați în considerare costurile de întreținere și reparații. Un produs cu garanție ar fi mult mai convenabil.

Un scaun bine conceput permite utilizatorului să stea într-o poziție echilibrată, de balans. Achiziționarea unui scaun ergonomic este un start bun, dar aceasta nu garantează avantajele asteptate. Rețineți că scaunul este doar una dintre componentele în proiectarea unui birou. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Cu toate acestea nu exista nicio garanție că acestea se vor potrivi fiecărui utilizator în parte. De exemplu, un scaun poate fi prea înalt și brațele prea depărtate pentru o persoană scundă. În plus, este probabil ca scaunele să nu poată îndeplini toate sarcinile de la birou. Un scaun devine ergonomic atunci cand se potrivește în mod special cu dimensiunile utilizatorului său și îndeplinește toate functiile.
Este posibilă găsirea unui astfel de scaun de birou ergonomic, deși misiunea poate fi una dificilă.

18 alte produse în aceeași categorie:

Cod: A-35999-VC ID: 00008

Scaun de birou Comfort - gri

830,33 lei
Cod: FOBI-01M ID: 00026

Fotoliu office Birmingham, piele maro

3 518,00 lei
Cod: INQA-01M ID: 00028

Scaun fix Quadrant, tapițerie din piele

1 725,73 lei 2 288,00 lei -562,27 lei
Cod: FBCAT ID: 00020

Fotoliu managerial Catedral

3 914,00 lei

Vizualizate recent

Mai multe despre Scaun de birou Comfort - antracit
Cod: A-35998-VC ID: 00005

Scaun de birou Comfort - antracit

Cod QR