Fotoliu prezidențial Hermes, ergonomic, pivotant, alb

FPHE-01A

00030

Nou

Disponibilitate: Disponibil cu precomandă în termen de 30 zile

Fotoliu prezidențial Hermes, ergonomic, pivotant, alb: scanunul este realizat în stil modern, mobil, capitonat cu piele naturală de culoare albă, evidențiindu-se printr-un design suplu, de notă robustă, modernă. Fototoliul Hermes este rezultatul unui schimb de idei și concepte contemporane. Include elemente noi și moderne, fiecare detaliu fiind analizat cu maximă atenție.

Detalii..

1 225,00 lei(fără TVA)

1 225,00 lei pe buc.

- +

 
Descriere

Fotoliu prezidențial Hermes, ergonomic, pivotant, alb

Fotoliu prezidențial Hermes, ergonomic, pivotant, alb: scanunul este realizat în stil modern, mobil, capitonat cu piele naturală de culoare albă, evidențiindu-se printr-un design suplu, de notă robustă, modernă. Fototoliul Hermes este rezultatul unui schimb de idei și concepte contemporane. Include elemente noi și moderne, fiecare detaliu fiind analizat cu maximă atenție.

 Acest scaun office a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă. Capitonat cu piele naturală culoare albă, de calitate superioară, Fotoliu prezidențial Hermes are baza în stea cu 5 brațe din duraluminiu lustruit, cotierele din oțel cromat acoperit cu polipropilenă poroasă turnată capitonată cu pilele din aceeași culoare, Tapițeria este umplută cu burete gros, efectul vizual fiind unul de stabilitate și robustețe.  Fotoliul prezidențial Hermes este echipat cu un cilindru pneumatic ce permite ridicarea sau coborârea ansamblului șezut-spătar, în funcție de preferințele dumneavoastră. Datorită mecanismului Multi-block cu care este dotat acest scaun, înăltimea și poziția șezutului pot fi ajustate. Fotoliul prezidențial Hermes poate fi una din opțiunile dumneavoastră dacă doriți să vă desfășurați activitatea într-un mod confortabil, impresionând prin design-ul modern.

Scaunul de la locul de muncă trebuie să fie foarte confortabil cu libertate mare de mișcare, iar acest scaun de birou vă garantează acest lucru. Designul și tapițeria din piele naturală, asigură prospețime și confort. Prin posibilitatea de mișcare ușoară datorată structurii sale, va facilita sarcinile la locul de muncă. Este important să aveți un scaun de birou robust, pivotant, ergonomic, prevăzut cu cotiere, ca aceasta.

Caracteristici Fotoliul prezidențial Hermes alb:

 • Scaun confortabil capitonat cu piele naturală;
 • Culoare tapițerie: alb
 • Bază din duraluminiu lustruit, cu 5 rotile asigură stabilitate ridicată
 • Mecanism gas lift pentru reglaj înăltime
 • Brațe/cotiere din oțel cromat acoperit cu polipropilenă poroasă turnată, capitonate în piele naturală;

Dimensiuni scaun de birou:

 • Lățime spătar: 52 cm
 • Adâncime sezut:  51  cm
 • Înălțime scaun: 119 - 132 cm  
 • Înălțime șezut: 48 - 61cm
 • cursa pistonului: 13cm
 • Greutate maxima suportata: 120 kg
 • Scaunul este disponibil numai în alb, și are o garanție de 2 ani.

Proprietăți scaun office:

Atribute ale scaunelor tip Office

Principii de bază în alegerea scaunului

Alegerea scaunului adecvat este un pas important în prevenirea problemelor de sănătate. Mai multe concepte de bază ar trebui luate în considerare:
•    scaunul ar trebui să fie ales special pentru utilizatorul său, astfel încat să fie profilat în acord cu anatomia trupului său. Acelasi model de scaun poate cauza multiple dureri altui utilizator;
•    înăltimea optimă a șezutului este de aproximativ un sfert din înălțimea utilizatorului;
•    nu există un singur model de scaun pentru toate activitățile. De exemplu, stomatologii necesită un scaun diferit decât un operator pe calculator.
•    luați în considerare costurile de întreținere și reparații. Un produs cu garanție ar fi mult mai convenabil.

Un scaun bine conceput permite utilizatorului să stea într-o poziție echilibrată, de balans. Achiziționarea unui scaun ergonomic este un start bun, dar aceasta nu garantează avantajele asteptate. Rețineți că scaunul este doar una dintre componentele în proiectarea unui birou. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Cu toate acestea nu exista nicio garanție că acestea se vor potrivi fiecărui utilizator în parte. De exemplu, un scaun poate fi prea înalt și brațele prea depărtate pentru o persoană scundă. În plus, este probabil ca scaunele să nu poată îndeplini toate sarcinile de la birou. Un scaun devine ergonomic atunci cand se potrivește în mod special cu dimensiunile utilizatorului său și îndeplinește toate functiile.
Este posibilă găsirea unui astfel de scaun de birou ergonomic, deși misiunea poate fi una dificilă.

 
Detalii tehnice
Stilmodern
Tapiseriepiele naturală
Înălțime (mm)910-1000
Lățime (mm)470
Adâncime (mm)470
Picioare5 cu role
Material picioareOțel
Rolepolipropilenă
Reglaj înățime (mm)90

29 alte produse în aceeași categorie:

Cod: BED-BK-206-54-CH-M ID: 00011

Scaun de birou rotativ, ergonomic, pivotant BEDFORD

854,40 lei
Cod: VERT-SYN ID: 00014

Scaun ergonomic de birou VERTIGO SYN

747,90 lei
Cod: 5600-SETT ID: 00015

Scaun directorial ergonomic 5600 SETT

915,97 lei
Cod: OMN-PHD ID: 00016

Scaun ergonomic rotativ 1850 OMNIA PHD

1 315,13 lei
Cod: FOBI-01M ID: 00026

Fotoliu office Birmingham, piele maro

2 931,67 lei
Cod: INQA-01M ID: 00028

Scaun fix Quadrant, tapițerie din piele

1 434,17 lei 1 906,67 lei -472,50 lei
Cod: FBCAT ID: 00020

Fotoliu managerial Catedral

3 261,67 lei
Cod: BOND-W ID: 00096

Scaun ergonomic de birou BOND WHITE

1 151,26 lei

Vizualizate recent

Cod QR