Scaun de birou ergonomic, pivotant Fuscus negru Q102

OBRQ102CZ SM

00012

Nou

Disponibilitate: În stoc

Scaun de birou ergonomic, pivotant Fuscus negru Q102: scanunul este de o realizare în stil modern, mobil, capitonat cental cu piele ecologică de culoare neagră, marginile fiind textile, evidențiindu-se printr-un design suplu, de notă robustă, modernă. Acest scaun office a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă.

Detalii..

650,00 lei(TVA inclus)

650,00 lei pe buc.

- +

 
Descriere

Scaun de birou ergonomic, pivotant Fuscus negru Q102

Scaun de birou ergonomic, pivotant Fuscus negru Q102: scanunul este de o realizare în stil modern, mobil, capitonat cu piele ecologică de culoare albă, evidențiindu-se printr-un design suplu, de notă robustă, modernă. Acest scaun office a fost creat strict pentru confortul dumneavoastră de la locul de muncă sau biroul personal de acasă. Capitonat central cu piele ecologică neagră, de calitate superioară, și material textil pe margini, scaunul de birou Fuscus are baza în stea cu 5 brațe din oțel cromate, cotierele din structură metalică acoperită de cauciuc poros de culoare neagră, tapițerie umplută cu burete gros, efectul vizual fiind unul de stabilitate și robustețe.  Scaunul office pivotant Fuscus este echipat cu un cilindru pneumatic ce permite ridicarea sau coborârea ansamblului șezut-spătar, în funcție de preferințele dumneavoastră. Datorită mecanismului Multi-block cu care este dotat acest scaun, înăltimea și poziția șezutului pot fi ajustate. Scaunul office pivotant Fuscus poate fi una din opțiunile dumneavoastră dacă doriți să vă desfășurați activitatea într-un mod confortabil, impresionând prin design-ul modern.

Caracteristici scaun de birou ergonomic, pivotant Fuscus negru:

 • Scaun confortabil capitonat cu piele ecologică și material textil
 • Culoare tapițerie: negru
 • Bază din oțel cromat, cu 5 rotile asigură stabilitate ridicată
 • Mecanism gas lift pentru reglaj înăltime
 • Brațe/cotiere din oțel acoperit cu cauciuc poros;

Dimensiuni scaun de birou:

 • Lățime spătar: 59 cm
 • Adâncime sezut:  45  cm
 • Înălțime scaun: 101 - 111 cm  
 • Înălțime șezut: 46 - 56cm
 • Greutate maxima suportata: 110 kg
 • Scaunul este disponibil numai în negru, și are o garanție de 2 ani.

Principii de bază în alegerea scaunului

Alegerea scaunului adecvat este un pas important în prevenirea problemelor de sănătate. Mai multe concepte de bază ar trebui luate în considerare:
•    scaunul ar trebui să fie ales special pentru utilizatorul său, astfel încat să fie profilat în acord cu anatomia trupului său. Acelasi model de scaun poate cauza multiple dureri altui utilizator;
•    înăltimea optimă a șezutului este de aproximativ un sfert din înălțimea utilizatorului;
•    nu există un singur model de scaun pentru toate activitățile. De exemplu, stomatologii necesită un scaun diferit decât un operator pe calculator.
•    luați în considerare costurile de întreținere și reparații. Un produs cu garanție ar fi mult mai convenabil.

Un scaun bine conceput permite utilizatorului să stea într-o poziție echilibrată, de balans. Achiziționarea unui scaun ergonomic este un start bun, dar aceasta nu garantează avantajele asteptate. Rețineți că scaunul este doar una dintre componentele în proiectarea unui birou. Scaunele ergonomice sunt proiectate pentru a se potrivi unei game largi de oameni. Cu toate acestea nu exista nicio garanție că acestea se vor potrivi fiecărui utilizator în parte. De exemplu, un scaun poate fi prea înalt și brațele prea depărtate pentru o persoană scundă. În plus, este probabil ca scaunele să nu poată îndeplini toate sarcinile de la birou. Un scaun devine ergonomic atunci cand se potrivește în mod special cu dimensiunile utilizatorului său și îndeplinește toate functiile.
Este posibilă găsirea unui astfel de scaun de birou ergonomic, deși misiunea poate fi una dificilă.

 
Detalii tehnice
Stilmodern
Tapiserietextil-piele exologică
Înălțime (mm)1010-1110
Lățime (mm)590
Adâncime (mm)450
Picioare5 cu role
Material picioareOțel
Rolepolipropilenă
Reglaj înățime (mm)100

18 alte produse în aceeași categorie:

Cod: A-35998-VC ID: 00005

Scaun de birou Comfort - antracit

830,33 lei
Cod: A-35999-VC ID: 00008

Scaun de birou Comfort - gri

830,33 lei
Cod: FOBI-01M ID: 00026

Fotoliu office Birmingham, piele maro

3 518,00 lei
Cod: INQA-01M ID: 00028

Scaun fix Quadrant, tapițerie din piele

1 725,73 lei 2 288,00 lei -562,27 lei
Cod: FBCAT ID: 00020

Fotoliu managerial Catedral

3 914,00 lei

Vizualizate recent

Cod QR