Scaun meeting AURA: scaun meeting cu baza fixa cu 4 picioare sau cu structura canti lever, sezut si spatar tapitate cu material textil sau mesh care permite o buna ventilatie, finisaje diferite culori, cu brate fixe, baza cromata

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Adaugă la Wishlist

Produse asociate
Descriere

Scaun meeting AURA

Scaun meeting AURA: scaun meeting cu baza fixa cu 4 picioare sau cu structura canti lever, sezut si spatar tapitate cu material textil sau mesh care permite o buna ventilatie, finisaje diferite culori, cu brate fixe, baza cromata.

O aură bună la locul de muncă este la fel de esențială ca și aerul

Dacă un loc are o atmosferă plăcută cu o energie pozitivă, spunem că are o aură bună. În latină „aura” înseamnă o adiere sau o suflare de aer. Nu avem nicio îndoială că un scaun de birou confortabil și funcțional este la fel de esențial ca aerul!

Gama de scaune AURA de scaune pentru directori, de lucru și vizitatori este concepută pentru a vă permite să găsiți o poziție confortabilă pentru lucru, întâlniri sau seminarii, precum și pentru relaxare. Perneaua șezutului și spătarul din poliuretan tapițate cu material textil sau piele asigură că aceste scaune cu design contemporan sunt confortabile.

Design ușor de adaptat

Designul AURA este modern și atemporal; astfel, se va potrivi oricărui design interior. O mare varietate de culori de țesătură și piele vă permite să alegeți un caracter pentru scaunul dvs. – de la modest, ușor de adaptat la diferite interioare de birou, până la exclusivitate, care atrage atenția.

4 tipuri de bază

În funcție de circumstanțe, puteți alege între patru baze diferite. Toate sunt cromate, ceea ce face ușoară potrivirea lor cu diferite tipuri de țesături și culori.

  • O bază tradițională cu patru picioare este o alegere excelentă pentru sălile de conferințe și seminarii. Când nu au loc evenimente, scaunele pot fi stivuite unul peste altul (până la 4 înălțimi) și depozitate cu ușurință pentru a economisi spațiu de birou.
  • Baza cantilever este potrivită pentru zonele de întâlnire, unde se poate legăna puțin înainte și înapoi pentru a vă relaxa. Dacă este necesar, aceste scaune pot fi și stivuite (până la 3 înălțimi).
  • Un scaun mobil cu rotile oferă libertate de mișcare și este o opțiune confortabilă pentru sălile de întâlnire. În situațiile cu lipsă de locuri, va fi rapid și simplu să aduceți scaune suplimentare din alte zone de birou. Dacă este necesar, aceste scaune pot fi și stivuite (până la 4 înălțimi).
  • O bază elegantă cu 4 stele, reglabilă pe înălțime, face o impresie bună în zonele de colaborare și întâlnire.
Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
NB-SVAUR
16 alte produse in aceeasi categorie:
Scaun meeting-vizitator IKARA Scaun meeting-vizitator IKARA
Scaun meeting COM Scaun meeting COM
Scaun meeting SUNRISE Scaun meeting SUNRISE
Scaun meeting-vizitator GEO Scaun meeting-vizitator GEO
Scaun meeting ACOS Scaun meeting ACOS
Scaun meeting Baltic clasic Scaun meeting Baltic clasic
Scaun meeting Baltic remix Scaun meeting Baltic remix
Scaun meeting-vizitator FRAME Scaun meeting-vizitator FRAME
Scaun meeting FLEX-LIGHT Scaun meeting FLEX-LIGHT
Scaun meeting SORRISO Scaun meeting SORRISO
Scaun meeting BURNET Scaun meeting BURNET
Scaun meeting OSLO Scaun meeting OSLO
Scaun meeting Baltic basic Scaun meeting Baltic basic
Scaun meeting-vizitator URBAN PLUS Scaun meeting-vizitator URBAN PLUS
Scaun meeting HARMONY PURE Scaun meeting HARMONY PURE
Scaun de sedintă TALIA UM-TALIA-PU Scaun de sedintă TALIA UM-TALIA-PU

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare