Branduri

Există 13 producători sau mărci

Afișate 1 - 8 din 13
 • AGT Panel

  AGT Panel este lider în producerea panourilor și profilelor MDF în Turcia, exportând produsele sale în peste 80 de țări. Calitatea produselor AGT Panel este recunoscută pe plan local, fiind unul dintre cei mai căutați producători.

 • Blum Austria

  Blum este o întreprindere care activează în toată lumea şi care este specializată in producţia de feronerii funcţionale pentru mobilă. Grupele de produse principale sunt: sisteme de ridicare pentru uşi, sisteme de balamale şi sisteme de extragere pentru mobilă – în special pentru mobilă de bucătărie.

 • Cebi - Turcia

  Cebi este un foarte popular producător de accesorii mobilă din Turcia. Gama de produse a acestua acoperă următoarele game de produse: mânere de mobilier, butoni, picioare mobilier, cuiere mobilier și multe altele.

 • Egger - Austria

  Brandul EGGER reuneşte o gamă completă de produse pentru mobilier, amenajări interioare, construcţii din lemn şi parchet laminat.

 • Execl DTC - Sigapore

  Excel este o companie din Singapore ce produce mai mult de 30 000 de accesorii pentru mobilier. Acesta este lider pe piața orientală datorită inovațiilor, calității și seriozității. DTC este unul dintre cele mai remarcabile branduri ale acestei companii, cu produse ce au cucerit deja piața europeană și americană.

 • FAB Grup - Italia

  FAB creează componente pentru mobilă, furnizează idei și servicii pentru lumea mobilierului, care combină designul italian cu cele mai bune tehnologii europene.  FAB produce uși, rafturi, birouri și blaturi, prin soluții inovatoare logistice, experiență avansată tehnologic, calitate și design recunoscute peste tot în lume.

 • Häfele Germania

  Häfele este partener dedicat al producătorilor de scule şi unelteproducătorilor de mobilier, al industriei producătoare de mobilier, al micilor ateliere de producţie mobilier, arhitecţilor, dezvoltatorilor, investitorilor.

 • Hettich Germania

  Hettich este unul din cei mai mari producători de feronerie pentru mobilier. Zi de zi peste 6.000 de angajaţi au sarcina să creeze tehnologii inteligente pentru mobilier.

Afișate 1 - 8 din 13

Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...